ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ – Τα Παράπονα στο Δήμαρχο (L’ Ora Legale)

Καιρό δεν είχαμε να μαζευτούμε να δουμε μια ταινία? Ξεκινώντας ο μήνας για δύο Πέμπτες θα έχουμε προβολές. Ελάτε στο στέκι μας την Πέμπτη 1 Μάρτη 2018 στις 20,30 για να δούμε την Ιταλική κωμωδία “Τα Παράπονα στο Δήμαρχο (L’ Ora Legale),2017″

Λίγα λόγια για την ταινία..

Η υπόθεση της εκτυλίσσεται σε ένα μικρό χωριό της Σικελίας την περίοδο των εκλογών. Όταν οι κάτοικοι αυτού του χωριού θέλοντας να κάνουνε μια αλλαγή στις ζωές τους αποφασίζουν και εκλέγουν έναν ιδεαλιστή δάσκαλο που υπόσχεται ισονομία και πάταξη της διαφθοράς, βλέπουν ότι οι ίδιοι με την σειρά τους αντιτίθενται όταν έρχεται η ώρα, αυτές οι αλλαγές να λάβουν χώρα. … Θα αναλάβουν το μερίδιο της ευθύνης τους?

Διάρκεια: 92′
Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Σαλβατόρε Φικάρα, Βαλεντίνο Πικόνε, με τους: Σαλβατόρε Φικάρα, Σαλβατόρε Πικόνε

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα υπάρχει μπύρα ή κρασάκι για την ενίσχυση του χώρου. Μετά την ταινία σας καλούμε να καθίσουμε και να συζήτήσουμε, όπως το συνηθίζουμε. Και όπως είπε μια κυρία γειτόνισσα σε ένα εργαστήριο.. “και βέβαια θα έρθουμε.. από το να κάτσουμε να βλέπουμε μόνοι μας τηλεόραση, που δεν έχει και τίποτα!”  Εσείς? Θα έρθετε στην παρέα μας? Εμείς πάντως θα χαρούμε πολύ να γνωριστούμε ή να ξαναϊδωθούμε!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.