24/11/2013 Θεατρικό παιχνίδι: Τα δύο σίγμα

silencedarkness

Τελικά όλα αρχίζουν από ένα υπέροχο Άλφα που συνεπάγεται τα δύο Σίγμα. Όλα αρχίζουν από την υπέροχη -Α-νυπαρξία που συνεπάγεται -Σ-κοτάδι και -Σ-ιωπή. Σκέψου την παράσταση που ξεκινά με σκοτάδι. Aν δεν γίνει έστω για λίγο σιωπή χάνεις αυτά τα πολύτιμα δευτερόλεπτα ανυπαρξίας. Και τότε πως θα μπεις σε αυτόν τον καινούριο κόσμο που μόλις τώρα δημιουργήθηκε; Για να υπάρξει κάτι πρέπει προηγουμένως να μην υπάρχει. Αν με ψίθυρους – θαμπές εικόνες έστω, δίνει ψήγματα ζωής πριν καν την ύπαρξη του τότε όταν πράγματι υπάρξει δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα. Γι’ αυτό σιωπή πριν από μία ζωή… σκοτάδι πριν από μία παράσταση … σιωπή πριν από ένα τραγούδι. Σιωπή – σκοτάδι – σιωπή.

Την Κυριακή 24/11/2013 στις 19.00 σας περιμένουμε για ένα θεατρικό παιχνίδι μετά από πολύ καιρό στο Ταξίδι Χωρίς Χάρτη. Δήλωση συμμετοχών στο taxidixwrisxarti@gmail.com και στο 6973636611.

Ισχύουν τα γνωστά. Οι συμμετέχοντες να έρθουν με άνετα ρούχα (φόρμες κλπ), να φοράνε χοντρές κάλτσες και να έχουνε τουλάχιστον ένα δίωρο στην διάθεση τους. Κάπου τόσο θα κρατήσει, αλλά ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, αλλά καλό είναι να ξέρουμε πόσα άτομα θα είμαστε. Οπότε ενημερώστε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.