Παιχνίδι Δημιουργικής Γραφής

paixn dim graf

“Πως μπορεί κανείς να σου ζητάει να μην παίζεις με τις λέξεις; Αφού οι λέξεις είναι παιχνίδια. Πως γίνεται κανείς να έχει παιχνίδια στα χέρια του και να μην παίξει με αυτά;”

Είχαμε πριν κάποιο καιρό καλέσει σε ένα παιχνίδι δημιουργικής γραφής. Αλλά επειδή ήταν πολύ αυθόρμητο το κάλεσμα έγινε μόλις μία μέρα πριν να πραγματοποιηθεί. Οπότε είπαμε να το επαναλάβουμε. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να έχουν την ευκαιρία να το δουν και να συμμετέχουν όσοι θέλουν μιας που κάνουμε το κάλεσμα μία ώρα αρχίτερα.
Στο Ταξίδι Χωρίς Χάρτη πάντα αναδεικνύαμε την αμεσότητα στην τέχνη. Δεν θα μπορούσε παρά και η Δανειστική βιβλιοθήκη του στεκιού να κάνει το ίδιο. Καλά τα διαβάζουμε τα βιβλία αλλά γιατί να μην μπούμε και στην αντίστροφη διαδικασία; Να γράψουμε…
Tην Τετάρτη 15 Γενάρη 2014 στις 19.00 η Δανειστική βιβλιοθήκη διοργανώνει ένα παιχνίδι δημιουργικής γραφής. Θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες. Δεν χρειάζεται να έχει αναγνωρίσει κανείς στον εαυτό του “συγγραφικό ταλέντο” ή κάτι τέτοιο. Μπορούν να συμμετάσχουν μικροί και μεγάλοι. Όπως πάντα ελεύθερη συμμετοχή. Αν θέτε και προλαβαίνετε… δηλώστε συμμετοχή στο taxidixwrisxarti@gmail.com για να έχουμε έτσι μία εικόνα, αλλά μπορείτε να έρθετε βέβαια και απευθείας.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.